Laminaatvloeren

Laminaatvloeren

Laminaat vloer sterk, krasvast en onderhoudsvriendelijk. Douwes Dekker

Laminaat bestaat uit een met kunsthars geïmpregneerde decorlaag op een stabiele, watervaste HDF-drager met kliksysteem en wordt altijd ‘zwevend’ gelegd. Dit kan ook op vloerverwarming en –koeling.

 Deze vloeren zijn uitstekend bestand tegen krassen, vallende voorwerpen en vlekken, extreem slijtvast, onderhoudsarm en heel gemakkelijk schoon te maken.   

In combinatie met de juiste ondervloer is laminaat ook geluidsarm. Dit geldt voor de de ruimte zelf en ook naar je benedenburen toe.

De decorlaag wordt gemaakt met de modernste druktechnieken, waardoor je kunt kiezen uit vele tientallen zeer natuurgetrouwe hout- en steendecors in diverse formaten en diktes.

De Douwes Dekker biedt voor alle vloeren bijpassende randafwerking. www.douwesdekker.nl

De visgraatvloer is terug! Het beeld dat dit type vloer uitsluitend bestemd is voor een klassiek interieur is allang achterhaald. Inmiddels wordt de visgraatvloer in vele woonstijlen toegepast, van Scandinavisch tot industrieel en van landelijk tot modern. Een visgraatvloer geeft een ruimte karakter en een luxe uitstraling, geen wonder dus dat deze vloeren de trend zijn!

Het Dove laminaat vloeren totaal pakket:

  • Het leveren van de laminaatvloer
  • Het eventueel leggen van de vloer
  • Vloerverwarming inclusief freeswerk en technische aansluiting.

 

laminaat oud eiken donkergrijs

laminaat oud eiken donkergrijs

laminaat eiken naturel

laminaat eiken naturel

laminaat eiken donkergrijs

laminaat eiken donkergrijs

 laminaat eiken licht 2v tijdloos

laminaat eiken licht 2v tijdloos

laminaat eiken wit geolied

laminaat eiken wit geolied

 laminaat eiken zilvergrijs

laminaat eiken zilvergrijs

Laminaatvloeren:
Wij leveren in de Regio Twente, Achterhoek, Overijssel, Enschede, Glanerbrug, Lonneker, Usselo, Boekelo, Beckum, Hengelo, Oldenzaal, Denekamp, Weerselo, Losser, Overdinkel,  de Lutte, Borne, Almelo, Rijssen, Wierden, Enter, Hengevelde, Goor, Delden, Diepenheim, Neede, Haaksbergen, Eibergen, Reutum, den Ham, Vriezenveen, Vroomshoop, Ommen, Tubbergen, Rietmolen, Sint Isidorushoeve.