PVC Vloeren

PVC Vloeren

PVC vloer sterk, krasvast en onderhoudsvriendelijk.

Een PVC-vloer is een harde vinylvloer en daardoor een zeer sterke,  krasvaste , waterafstotende, onderhoudsvriendelijke vloer. Geluid- en warmte-isolerend. En nauwelijks te onderscheiden van natuurlijke  houten en stenen vloer. 

Op een PVC-vloer kan echt worden geleefd door de zeer slijtvaste toplaag. Een PVC-vloer wordt direct op de vlakke ondervloer gelijmd of verwerkt.

Dankzij de embossing structuur voel je de nerven van het hout ook daadwerkelijk in de PVC-vloer. De nerven worden willekeurig aangebracht en volgen het dessin niet. De betere PVC-vloeren noemen we een authentieke PVC-vloer deze zijn voorzien van Register Embossing, wat inhoudt dat de je de nerven en knoesten in de vloer echt kunt voelen, waar ze ook zitten. 

het merk Douwes Dekker biedt voor alle vloeren bijpassende randafwerking.  douwesdekker.nl

De visgraatvloer is terug! Het beeld dat dit type vloer uitsluitend bestemd is voor een klassiek interieur is allang achterhaald. Inmiddels wordt de visgraatvloer in vele woonstijlen toegepast, van Scandinavisch tot industrieel en van landelijk tot modern. Een visgraatvloer geeft een ruimte karakter en een luxe uitstraling, geen wonder dus dat deze vloeren de trend zijn!

Het Dove PVC-vloeren totaal pakket:

  • Het leveren van de PVC vloer
  • Het leggen van de vloer
  • Eventueel Vloerverwarming inclusief freeswerk en technische aansluiting

 

PVC vloer

PVC vloer

PVC vloer

PVC vloer

PVC vloer

PVC vloer

 PVC vloer Canadees eiken wit geborsteld

PVC vloer Canadees eiken wit geborsteld

PVC vloer canadees eiken beige

PVC vloer canadees eiken beige

 PVC canadees eiken grijs

PVC canadees eiken grijs

PVC vloeren:
Wij leveren in de Regio Twente, Achterhoek, Overijssel, Enschede, Glanerbrug, Lonneker, Usselo, Boekelo, Beckum, Hengelo, Oldenzaal, Denekamp, Deurningen, Dinkelland, Weerselo, Losser, Overdinkel,  de Lutte, Borne, Bornebroek, Almelo, Rijssen, Wierden, Enter, Hengevelde, Goor, Hof van Twente, Delden, Diepenheim, Neede, Haaksbergen, Eibergen, Reutum, den Ham, Vriezenveen, Vroomshoop, Twenterand, Ommen, Tubbergen, Rietmolen, Sint Isidorushoeve.