Klanten schrijven

Christan, Enschede

24 mei 2019
We hebben een grafsteen voor mijn moeder gekocht.
Naar wens en design. Het fijne is dat ze met ons meedachten om het mooi, duurzaam en naar wens doen. 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
10
Gemiddeld
10

Harry Tanke, Ter Apel

10 mei 2019
Goede ervaringen met dit bedrijf: correct, vriendelijk, deskundig en meedenkend, 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
10
Gemiddeld
10

Robert Kronenburg, Denekamp

1 mei 2019
Na de dood van mijn moeder heeft mijn vader hier een grafmonument besteld. Hij is zeer naar zijn tevredenheid geholpen en het plaatsen ook naar tevredenheid gebeurd, rommel ect is allemaal opgeruimd. 
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
9
Verrichte werkzaamheden
9
Nazorg en garantie
9
Gemiddeld
9

Monica Bouman, Heemskerk

2 april 2019
Wij (mijn broer en zus en ik) waren al heel tevreden met het mooie grafmonument voor onze moeder en mijn vaders levensgezellin.Vorig jaar is mijn vader overleden. De firma Dove heeft het dubbelgraf verzorgd en de opschriften aangepast. Dat hebben zij met veel zorg, vakmanschap en liefde gedaan. Met al onze wensen is rekening gehouden en ook het telefonisch contact hierover hebben wij zeer op prijs gesteld. Wij zijn de firma daar bijzonder dankbaar voor. 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
10
Gemiddeld
10

Kim Dijkshoorn, Losser

24 februari 2019
Onze wens was om een dubbel graf te maken van een 20 jaar oud enkel graf. Dit was een moeilijke klus, maar het resultaat is echt heel mooi geworden! Wij zijn Jacob en de andere medewerkers zeer dankbaar! 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
10
Gemiddeld
10

Fred, Ahaus

20 februari 2019
Gisteren is het grafmonument van mijn vrouw geplaatst. Het ziet er prima uit! Precies zoals gewenst. Al met al zeer tevreden over de ervaring met Dove Natuursteen, inclusief de vriendelijke en eerlijke gesprekken met Jacob. 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
10
Gemiddeld
10

Dick en Irene den Boer, Leusden

19 februari 2019
W ij zijn bijzonder prettig geholpen door Jacob. Ook tussentijds appcontact was prettig.Het grafmonument ziet er mooi uit. Het is precies zoals we gehoopt hadden. 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
10
Gemiddeld
10

Agnes Timmerhuis, Enschede

12 februari 2019
We hebben een grafmonument laten maken voor mijn moeder. Wat ons goed bevallen is, is de tijd die men voor ons genomen heeft en de goede communicatie. We werden uitstekend op de hoogte gehouden en via de app kregen we meldingen en foto's van de grafsteen. Hartelijke dank voor deze klantvriendelijke behandeling 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
9
Verrichte werkzaamheden
9
Nazorg en garantie
9
Gemiddeld
9,2

Mark, Rijssen

3 januari 2019
Na lang zoeken bij Dove uitgekomen.
Deskundig personeel met jaren ervaring
Eerlijke prijs en de leveringsafapraken zijn nagekomen

Gewoon ouderwets goed en correct 
Klantvriendelijkheid
8
Kennis & vakmanschap
9
Verrichte werkzaamheden
9
Nazorg en garantie
9
Gemiddeld
8,8

fam Vaneker, Lonneker

26 november 2018
Het ornament van het graf van ons vader meegenomen en aangepast omdat het nu een gezamenlijk graf is van ons vader en moeder. Goed, prettig en prima geregeld. Een mooi ornament.
Een goede service, snelheid en transparante wijze van kostenopbouw.
Dank 
Klantvriendelijkheid
8
Kennis & vakmanschap
8
Verrichte werkzaamheden
8
Nazorg en garantie
8
Gemiddeld
8,2

Feite Kooistra, Enschede

18 november 2018
Dove heeft voor ons een urnmonument gemaakt en geplaatst. over het eindresultaat zijn wij zeer tevreden, duidelijke afspraken en een goede prijs / kwaliteit verhouding.
De steun en begeleiding van Jacob was fantastisch en heeft de familie zeer op prijs gesteld, waarvoor onze dank. 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
9
Gemiddeld
9,8

Ingrid Kremers, Enschede

7 november 2018
Dove heeft voor ons een grafmonument gemaakt en geplaatst. We zijn goed op de hoogte gehouden van het proces. Zeer klantvriendelijk. Het persoonlijk contact is met zoiets erg belangrijk. Dankjewel Jacob! 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
9
Gemiddeld
9,6

Ben Willemsen, Enschede

27 oktober 2018
Bij de firma Dove natuursteen c.q. grafmonumenten ben je in goede handen, advies, kennis van zaken, passie voor het werk, enthousiasme en een goede begeleiding tot het allerlaatst. Prijs en kwaliteit staan hoog in het vaandel, het geleverde grafwerk is een plaatje voor de begraafplaats, chapeau en lof voor alle medewerkers. Met vriendelijke groet Ben Willemsen 
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
9
Gemiddeld
9,4

Nick van Dam, Haaksbergen

2 september 2017
 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
10
Nazorg en garantie
9
Gemiddeld
9,6

A. Rotsma, Enschede

15 december 2016
Ik ben zeer menselijk behandeld. En aan al mijn wensen zijn ruimschoots voldaan. En ben zeer tevreden. A. Rotsma Enschede. 
Klantvriendelijkheid
10
Kennis & vakmanschap
9
Verrichte werkzaamheden
9
Nazorg en garantie
9
Gemiddeld
9,2

V. van Doorn, vriezenveen

9 september 2016
Voor onze nieuwe woning in Vriezenveen een natuursteenvloer gekocht.
Alles geheel naar wens en ook nog eens geheel gratis een onderhoudspakket ontvangen. Wat wij prettig vonden, is dat er niet van te voren moest worden betaald. Leveren, plaatsen, door vaklui. 
Klantvriendelijkheid
9
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
9
Nazorg en garantie
8
Gemiddeld
8,8

Pieter Van Oss, Enschede

30 juni 2016
Ik heb in het verleden zaken gedaan met dit bedrijf. Ik ben zeer tevreden over het behaalde resultaat. Een aanrader. 
Klantvriendelijkheid
8
Kennis & vakmanschap
9
Verrichte werkzaamheden
9
Nazorg en garantie
9
Gemiddeld
8,8

Klaas Visscher, Amersfoort

29 juni 2016
Dit bedrijf is een aanrader waard. Ze hebben een prachtig stuk werk geleverd en geplaatst. Nogmaals hartelijk dank.

Fam Visscher / Amersfoort 
Klantvriendelijkheid
8
Kennis & vakmanschap
10
Verrichte werkzaamheden
9
Nazorg en garantie
9
Gemiddeld
9